De unde faci rost de spinuri Coin Master

Iată o grămadă de sfaturi pentru a vă ajuta să obțineți și mai multe rotiri gratuite în Coin Master.

Urmați master coin pe social media

În fiecare zi, Moon Active, dezvoltatorul Coin Master, oferă o grămadă de linkuri pe care le puteți urmări pentru a pune mâna pe rotiri gratuite ale Coin Master. Dacă țineți cont de acest lucru, puteți obține un flux constant de lucruri gratuite pentru foarte puțin efort. Puteți urmări Coin Master pe Facebook sau Twitter.

Înscrieți-vă pentru cadouri prin e-mail

Dacă vă înscrieți pentru cadouri prin e-mail, puteți obține o mână de rotiri gratuite Coin Master în fiecare zi, urmând doar un link de pe telefon. Nici până acum nu am întâlnit niciun spam de la înscriere, deci este o metodă rapidă și ușoară de a obține câteva rotiri gustoase gratuite.

Invita prieteni

De fiecare dată când invitați un prieten care se alătură cu succes Coin Master prin Facebook, veți primi 40 de rotiri gratuite Coin Master, ceea ce este considerabil. Nici măcar nu trebuie să joace efectiv jocul; pur și simplu trebuie să-l descarce și să se conecteze prin contul lor de Facebook pentru a obține rotirile gratuite. Bineînțeles, este în interesul dvs. să îl jucați, ceea ce ne aduce frumos la următorul nostru punct.

Coin Master învârte gratuit animalele de companie

Solicitați rotiri ca cadouri

Puteți obține până la 100 de rotiri gratuite Coin Master pe zi de la prieteni, deși pentru a ajunge la aceste înălțimi veți avea nevoie de 100 de prieteni activi care sunt amabili să vă trimită un cadou în fiecare zi. Fiecare cadou constă dintr-o singură rotire gratuită.
Posted in RO

One thought on “De unde faci rost de spinuri Coin Master

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>